Vanliga frågor och svar - Vi Bygger Hus - Husbloggar om att bygga nya hus

Rymligt tvåplanshus som för tankarna till den Amerikanska södern - Fiskarhedenvillan

Se kategori

Vanliga frågor och svar

Hur lång tid tar det innan min husblogg syns på webbsidan?
Det kan variera från några timmar upp till en vecka, men jag försöker göra mitt bästa för att få upp alla nya husbloggar så snart som möjligt.  Men innan din husblogg publiceras måste den länka tillbaka till webbplatsen.

Varför syns inte min husblogg på webbsidan?
Om inte din husblogg syns inom en eller två veckor på webbplatsen så kan det bero på att jag inte hittade en länk eller banner på din husblogg, tillbaka till vår webbsida. Eller så är något annat fel, skicka mig i så fall ett mejl på [email protected].

Vi har bytt namn på vår blogg, hur ändrar jag det?
Skicka mig ett mejl på [email protected], så ändrar jag det så fort som möjligt.

Jag kan inte få in en banner på min blogg, hur ska jag göra?
Följ anvisningarna på sidan om hur man länkar till webbplatsen. Det går lika bra med en vanlig länk, eller att länka i ett blogginlägg.

Hur skapar jag en blogg?
Det finns många bloggverktyg idag som är enkla att komma igång med samt enkla använda, och dessutom är gratis. Mitt  tips är att du använder wordpress eller blogger. Du skapar ett konto och inom några minuter är du igång med din blogg.

Annons