Se kategori

Home Sweet Home By J

När jag var liten flyttade jag och min mamma till vår sommar stuga för året om boende efter att vi inte kunde stana kvar i vårt tidigare hem. Vi fick många goda minnen där men även tuffa, med hårda vintrar utan vatten och skador på huset. Det var tid nog att uppfylla en dröm. Ett nytt hus. Det är viktigt för oss att detta skulle fortsätta att vara en plats där vi och vår familj alltid ska kunna vända sig och känna sig hemma. Äntligen efter många år av drömmande var det nu dags! Min mamma skulle få sitt drömhus! Under åren har jag utvecklat ett stort intresse för inredning och design och startade en hemsida och blogg om just detta för att hålla mitt intresse vid liv. Detta blev ju såklart en naturlig plats att dela med oss av utvecklingen av huset. För att bygga huset vände vi oss till Ljusnehus. Vi valde ett rött 2 vånings hus med vita knutar som vi såklart inte kunde låta bli att ändra om lite… Bygget är i Stockholms län, i närheten av Nynäshamn.
Välkomna till vår dröm.

Home Sweet Home By J

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (53 votes, average: 2,72 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.