Se kategori

M.Y W.O.O.D.H.O.M.E.

Bor i ett gammalt hus med timmer innanför väggarna. Har de senaste 4 åren hållt på att skissat, planlagt och nu när småbarnstiden är passerad så sätter vi igång att förverkliga de stora projekten,våra drömmar och visioner som vi har om detta hus.

Då halva huset är oinrett, så är det där vi ska börja. Nedre plan ska pannrum, förråd, tvättstuga och bastu byggas. På övre plan blir det 2 sovrum upp i nock och ett badrum.Den bebodda delen består än så länge av 6 rum och kök. Köket ska rivs ut och där kommer vi att inreda med gamla skåp som vi återanvänder från ett gammalt boningshus vi har står på hemmanet blandat med nytt naturligtvis.
Golv ska bytas ut, fönster och det ögat ser.

Ute bygger vi nu i sommar en kallfarsu och bygger ut altan, samt garage…och trädgården får sig ett upplyft.
Sen kommer vi att bygga till vårt nya vardagsrum som kommer stå i vinkel med huset med vinterträdgård och nockaltan.

Lite om oss då…Vi som ska kavla upp ärmarna och förverkliga vår dröm heter Helena, 37 år och arbetar på ett byggföretag som säljare och Janne, också 37 år och har eget och föder upp köttdjur samt driver entreprenad med sina bröder.

Vi bor tillsammans med våra 4 barn Victor 17,Stina 9,Wilfred 2,5 och Lilla Märta-Li 1 år ute på landet i härliga Hälsingland med vår egna Hälsingegård ”Mårstens” intill husknuten.
Som ni ser är vi vid startlijnen till en spännande renovering och bygg resa, och med vårt stora inredningsintresse kommer det bli superkul att få förverkliga våra visioner och drömmar om vårt hus!

Besök M.Y W.O.O.D.H.O.M.E.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (17 votes, average: 2,71 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.