Se kategori

Villan vid kusten

Mitt namn är Josefin, är 24 år gammal och kommer från början från Skåne. Jag flyttade till Göteborg år 2012 för att studera på Chalmers. Nu mera bor jag vid kusten utanför Göteborg, i Björlanda, tillsammans med sambo och katt. Här i bloggen kommer ni få läsa om vårt husbygge och vägen dit. Målet är att bygga ett trähus i skärgårdsstil som passar in i omgivningen men som även lever upp till förväntningarna på vårt drömhus.
Sommaren 2015 sålde vi lägenheten i stan samtidigt som vi köpte vår sommarstuga vid havet i Björlanda kile utanför Göteborg och flyttade dit direct.

Stugan ligger på en väldigt speciell tomt där 2/3 av tomten är täckt av ett relativt högt berg, som är prickad mark, därav hade tomten varit svårsåld och legat ute ett tag. Även om många såg det som en utmaning att bygga nytt på en tomt där det var så begränsat var huset fick ligga, så såg vi det som en fördel då utsikten från berget är otroligt fin.

För att utnyttja tomten maximalt är vår plan att bygga ett tvåplanshus där man kan komma ut direkt på berget från andra våningen, och därmed även använda den delen av tomten.

Villan vid kusten
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (50 votes, average: 2,96 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.