Se kategori

Drömmar i Kvadrat

Jag, min sambo och vår lille son skall under 2009-2010 bygga ett 1½-planshus med Eksjöhus. Huset heter Kvadraten och är på 177 kvm. Jag kommer att blogga om mina tankar kring huset och visar bilder under byggtiden. Huset bör vara inflyttningsbart strax efter sommaren 2010.

Besök Drömmar i Kvadrat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (18 votes, average: 1,89 out of 5)
Loading ... Loading ...

2 Responses to Drömmar i Kvadrat

 1. Linda says:

  Hej!
  Vad roligt för er att ni ska bygga,jag och min familj har byggt ett eksjöhus Harmoni och blev TOTALT GRUNDLURADE den inskickade kalkylen till våran bank överskreds med ca 1.000.000 kr fast än eksjöhus säljare var informerad och tittat på allt med tomter osv bara för att få oss att skriva på .Allt kommer att få en rättslig process och jag kommer att lägga ut alla handlingar hur eksjöhus har behandlat mig och min familj offentligt!!!

 2. Petra says:

  Hej!
  Det låter verkligen förfärligt. Var byggde ni någonstans? Vem var er säljare?

  Vi får hoppas att vi håller budget – men det är ju svårt när det finns så många fina saker. 🙂

  Mvh Petra