Se kategori

Micke & Sofias Husblogg

Hej!

Följ med oss i äventyret om att bygga ett hus, det blev ett Norrgården av Modulenthus

Besök Micke & Sofias husblogg

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (104 votes, average: 2,46 out of 5)
Loading ... Loading ...

4 Responses to Micke & Sofias Husblogg

 1. peter says:

  Ni gör ett stort misstag att bygga med modulent.
  Byggde med de idioterna 2004 och de har fortfarande inte åtgärdat besiktnings anm från någon av besiktningarna.
  Mycket fel, ca 5 a4 ark
  Ni kanske kommer att få se dom i media hur kass
  de är.
  lycka till.

 2. MP says:

  Vi är riktigt nöjda med huset, har knappt varit några fadäser alls!

 3. MOJE says:

  Vi har oxå byggt ett Modulenthus – 2009. Vi är mycket nöjda med vårt hus men inte ett dugg nöjda med Modulenthus / Finndomo.

  Mycket strul, fel och brister som dom ofta skyller ifrån sig på annat/andra och ingen som helst kundvård. Vi rekommenderar inte någon att välja Modulenthus / Findomo som husleverantör.

 4. Sylvia says:

  Byggde Modulenthus villa Dalby 2 år 2007. När byggledaren gjorde 2 års besiktningen i maj 2009 fanns det många småfel som skulle åtgärdas, bla ett skoavtryck i parkettgolvet som är under lacken. Betydde att Modulenthus skulle byta endel av golvet i vardagsrummet. Problemet för Modulent var då att de hade slutat använda golvet Grabo och därför inte kunde hitta något golv. Resultatet blev att de sköt upp alla garantiåtgärder och förhalade. Mina garantiåtgärder som Modulenthus har SKYLDIGHET att åtgärda inom 2 månader är än idag 10 MÅNADER efter inte åtgärdade. Som tidigare inlägg sagt så är deras kundrelation vid fel som ska åtgärdas inte speciellt bra. Jag har i ca 8 månaders tid ringt dem varje vecka för att ”tjata”. Byggledaren svarar inte ens när han ser mitt telefonr utan jag måste ringa från skyddat nr för att få svar. Detta är helt otroligt att det ska vara såhär.