Se kategori

Vägen till vårt hus

Vi som bygger är Magnus och Jenny som har Alexander 3 år och ytterliggare ett pyre som väntas i slutet på maj.

Magnus är den händige och rastlöse som vill ha nya projekt och ger sig inte förrän de är färdiga. Han har idéer och visioner hur han vill göra allt och vrider och vänder på det nätterna i genom för veta exakt hur han ska göra för att få det att bli/se ut som han tänkt sig.

Jenny är den som står för piffingen och puffingen, inredning, möblering och tyckandet. Kuddar, gardiner, dukar etc ska matcha och byts gärna ett par gånger om året för att få lite uppfräschning. Just nu är svåraste utmaningen att få till det med gardiner i köket resp vardagsrummet!

Alexander är den som gärna är med där det händer saker oavsett som det är städning, bullbak, saftkokning, snickrande eller snöskottning men älskar att vara med pappa och såga eller snickra- på både gott och ont!

Vi har precis byggt ett Villa Ljungby 1,5-plans men SmålandsVillan och är supernöjda med både huset och hela entreprenaden från första början.

Övervåningen är ett framtida projekt, närmast i framtiden står anläggning av gräsmatta och altan.

Följ vår väg från en lummig (läs igenvuxen) trädgårdstomt med en söt liten röd stuga på till en så småningom gränskande oas med ett underbart nybyggt hus på!

Besök Vägen till vårt hus

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 2,88 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.